Käsipallomaajoukkue Riga Council Cup -turnaukseen

© Kuva: Juha Tamminen

Pitkään eivät Suomen käsipallomiehet saa jouluaan viettää, sillä Tapaninpäivänä käynnistyy Latviassa neljän maan turnaus. Riikassa pelattava Riga Council Cup on jokavuotinen kutsuturnaus joulun ja uuden vuoden välipäivinä. Tämänvuotinen turnaus on järjestykseltään seitsemästoista.

Latvian ja Suomen lisäksi turnaukseen osallistuvat tänä vuonna Viro ja Italia. Suomi on vuoden sisällä kohdannut Viron kerran ja Italian kahdesti.

– Vastustajat ovat meille erittäin sopivia, koska olemme liikkeellä niin sanotulla ”tulevaisuuden joukkueella”. Ulkomailla pelaavilla maajoukkuemiehillä on pari peliä joulun ja uuden vuoden välillä omien seurojensa kanssa, eikä meillä ole, taas kerran, mitään oikeuksia saada heitä mukaan. maajoukkueluotsi Mikael Källman sanoo.

– Toisaalta tilanne on sellainen, jota nimenomaan haluan. Nuoret lupaavat pelaajat pääsevät pelaamaan ja hakemaan kokemusta kovista peleistä. Maajoukkueen pelikuviot tulevat myös tutuiksi jos sitten kutsu tulisi keväällä Itävaltaa vastaan EM-karsinnoissa. Vastuuta on todella paljon tarjolla, koska suurin työmyyrä ja vastuunkantaja Andreas Rönnberg on sivussa loukkaantumisen takia, jatkaa Källman.

Suomi lähtee Latviaan seuraavalla joukkueella:
Patrik Roslander Dicken, Mikael Mäkelä Dicken, Teemu Tamminen Cocks, Joacim Broman Dicken, Miro Koljonen HC West, Anton Rémy Dicken, Ben Weber Dicken, Fredrik Forss HC West, Nico Rönnberg Cocks, Anthony Hellakoski Atlas, Oliver Helander Alingsås HK, Theo Westerlund SIF, Anton Luuppala SIF, Christoffer Modig SIF, Andreas Nyström ÅIFK

Suomen ottelut Riikassa:
Perjantai 26.12. klo 19:00  Latvia – Suomi
Lauantai 27.12. klo  17:30  Suomi – Viro
Sunnuntai 28.12. klo 10:00  Italia – Suomi


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.