Kauden 2014-15 naisten käsipallon SM-sarja lähestyy loppuhuipennustaan. Jäljellä on vielä neljä joukkuetta, jotka aloittavat välierät keskiviikkona 25.3. Runkosarjan ykkönen HIFK saa vastaansa Spartan ja runkosarjan kakkonen SIF kohtaa Dickenin.

Runkosarjan voitosta käytiin todella kova kisa HIFK:n, SIF:n ja Dickenin kesken. Välieräjoukkueista Sparta onkin eräänlainen musta hevonen, mutta ainakaan HIFK-leirissä Spartaa välierävastustajana ei väheksytä lainkaan.

– Kauden aiemmat kohtaamiset eivät merkkaa enää mitään. Tulee ihan varmasti tasaisia otteluita. Pudotuspelit ovat aina eri pelejä kuin runkosarjaottelut, HIFK:n kokenut Annamari Jääskeläinen tietää.

Myös SIF-valmentaja Marcus Sjöstedt korostaa, että edessä ovat nyt ihan uudet pelit. SIF voitti kaksi edellistä kohtaamista Dickeniä vastaan.

– En usko, että runkosarjavoitoista tulee meille mitään etulyöntiasemaa. Olemme pelanneet paljon vastakkain, ja pelit ovat menneet aikalailla 50-50, Sjöstedt sanoo.

Välierien avausottelut pelataan keskiviikkona kello 18.30 Siuntiossa ja kello 19.30 Pirkkolassa. Finaaliin selviää kolmella voitolla.