Salibandyliiton kauden parhaiden palkitsemistilaisuudessa jaettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa kauden menestynein seura –palkinto. Lauantaina julkistetuissa valinnoissa Classic oli tämän kategorian selvä ykkönen.

Classic keräsi vertailussa 68 pistettä, kun toiseksi tullut Tapanilan Erä keräsi 39 ja kolmanneksi sijoittunut SB-Pro 31 pistettä. Pisteitä jaettiin Salibandyliiton sarjoissa saavutetun menestyksen mukaan miesten ja naisten sijoituksista Salibandyliigassa sekä Teho Sport Suomen Cupissa ja juniorijoukkueiden valtakunnallisista SM-sarjoista pojissa ja tytöissä.

Classic rohmusi kovat pisteet naisten edustusjoukkueen mestaruuden ja Cup-voiton siivittämänä. Junioripuolella mestaruuteen ylsivät A-pojat sekä C-pojat. Mestaruuksien lisäksi pisteytettiin myös muut sijat em sarjoissa.

Classicin toiminnanjohtaja ja edustusjoukkueen manageri Pasi Peltola oli syystäkin ylpeä saavutuksesta.

– Hieno palkinto ja saavutus seuralle. Tämä kertoo Classicin halusta ja kyvystä panostaa hyvään ja laadukkaaseen työhön eri joukkueissa. Kiitos kuuluu jokaiselle Familyn jäsenelle, joka on ollut tekemässä hienoa työtä yhteisön hyväksi, Peltola kiitteli.

Lähde: Classicin tiedote