NST on julkaissut lopullisen joukkueensa ensi kauden miesten Salibandyliigaan. Viimeisistä sopimuksista merkittävin on vuosien varrella kulttimaineeseen nousseen konkarimaalivahti Jarkko Monthanin jatko myös alkavan sesongin osalta.

Tällä viikolla 38 vuotta täyttävä Monthan on edustanut kuuden Salibandyliigassa ja Divarissa lappeenrantalaisseuraa jo lähes 200 ottelussa. Monthanin lisäksi maalivahtiosastolta löytyvät Ville Nilosaari sekä A-juniori-ikäinen Kalle Kiiskinen.

Puolustuspäähän NST sai kiinnitettyä 34-vuotiaan Lasse Pynnösen, joka vietti viime kaudella välivuotta. Joensuuhun muuttanut Joonas Puhakka jatkaa myös joukkueessa reissaten Pohjois-Karjalasta yhdessä Jarkko Nurmelan kanssa. Puhakka voi pelata niin hyökkääjänä kuin puolustajana.

Hyökkäyspäähän päävalmentaja Petri Heino sai joukkueeseensa 23-vuotiaan Aku Leinon, joka pelasi viime kaudella Saksan Bundesliigaa Leipzigissa. Myös puolikkaan kauden vaihto-opiskelun takia NST-paidassa pelannut Niko Saarinen jatkaa.

Harjoitusvahvuuteen kuuluvat vielä A-juniori-ikäiset Konsta Vulli ja Miika Turunen sekä B-juniori-ikäiset Joonatan Kovanen ja Joona Rantala. Tarpeen tullen nuorukaiset voivat saada ensikosketuksen liigapeleihin jo alkavalla kaudella, mutta pääpaino on vielä juniorisarjoissa.

NST on solminut myös farmisopimuksen kakkosdivisioonan PoNoVon kanssa. PoNoVon valmentajana toimii ensi kaudella aiemmin NST:n naisia ja miehiä sekä viime vuodet Classicin miehiä valmentanut Jarkko Rantala.