KooVeen salibandyn miesten edustusjoukkue on harjoitellut kesän ajan melko isolla kokoonpanolla, kun mukana ovat olleet uransa jatkoa pohtivat konkarit sekä tryout-sopimuksilla mukana olevat pelaajat. Joukkueen lopullinen kokoonpano on nyt valmis.

Seuran verkkosivujen mukaan konkariosastolta Kimmo Kontiainen ja Aapo Mutanen ovat päättäneet jatkaa Kooveessa vielä ainakin yhden kauden ajan. Kesän aikana myös varmistui Tommi Aholan siirto Classicista Kooveeseen yhden vuoden sopimuksella. Tryout-pelaajista Oskari Västilä ja Aleksi Jokela löysivät paikkansa joukkueesta, mutta sopivaa paikkaa ei löytynyt Joona Varuhinille eikä Jari Laaksoselle.

Lopullisessa kokoonpanossa on kolme maalivahtia, kahdeksan puolustajaa ja 12 hyökkääjää.

– Koko porukka on tehnyt hyvin töitä kesällä ja jouduimme tekemään kahden pelaajan osalta tällaisen päätöksen, koska rosteri on nyt hyökkäyksen osalta hyvässä kunnossa. Päätökset on käyty pelaajien kanssa läpi ja toivotamme Jarille ja Joonalle hyvää jatkoa, uskon että ottajia pojille löytyy Pirkanmaan alueelta, kommentoi päävalmentaja Hannu Santanen KooVeen verkkosivuilla.