Laatusijoitukset karkasivat Tapio Pulkkasen ja Jaakko Mäkitalon ulottumattomiin Farsøssa käydyssä kilpailussa.

David Horsey jahtaa sunnuntaina neljättä voittoaan Euroopan kiertueella. Oona Vartiainen ja Krista Bakker sijoittuivat kymmenen joukkoon Sölvesborgin LETAS-kisassa.

Tapio Pulkkanen (-1) pelasi Made in Denmark –turnauksen kolmannella kierroksella tuloksen 70. Tämä oli kaksi lyöntiä parempi noteeraus kuin perjantaina, mutta kotkalainen putosi silti tuloslistalla (65:s) viisi sijaa alaspäin.

Pulkkasen kierros sisälsi 11. reiän eaglen lisäksi kolme birdietä, kaksi bogia ja yhden tuplan.

Tuloksen 72 lyönyt Jaakko Mäkitalo (+1) jatkaa kisan finaalikierrokselle 78. sijalta. Hänen tuloskorttiinsa kirjattiin lauantaina kolme birdietä ja neljä bogia.

Kilpailun kärkipaikalla jatkaa Englannin David Horsey (-15), joka sai kantaansa Australian Terry Pilkadarisin. Eroa kaksikolla on yksi lyönti. Englantilaisten vahvaa panosta täydentävät Chris Paisley ja John Parry, he jakavat kolmatta sijaa tilanteessa -11.

Oona Vartiainen (-4) sijoittui parhaana suomalaisena viidenneksi, Ruotsin Sölvesborgissa päättyneessä LET Access Series –kiertueen turnauksessa. Harjattula Golfia edustava pelaaja kohensi tulostaan päivä päivältä kisan edetessä; Vartiaisen finaalikierroksen tulos oli 69 lyöntiä.

Eroa uusintaan lähteneeseen kärkikolmikkoon, Laura Murray, Ariane Provot ja Lynn Carlsson, jäi neljä lyöntiä.

Krista Bakker (-2) oli yhdeksäs, Sanna Nuutinen (+1) 18:s ja Leena Makkonen (+3) 22:s. Annika Nykänen karsiutui.
Sölvesborg Ladies Openin voitto meni Provot’n matkassa Ranskaan. Hän ratkaisi pelin edukseen ensimmäisellä jatkoreiällä.

Saksan Olivia Cowan johtaa kiertueen rankingia. Bakker, Vartiainen ja Nuutinen mahtuvat kaikki kymmenen joukkoon.