Suomi ei yltänyt finaaleihin MM-uinneissa

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Kazanin MM-altaiden finaaleissa ei nähty suomalaisia. Kisat loppuvat tänään sunnuntaina. Kaksi vuotta sitten Barcelonassa tuloksena oli Matti Mattssonin pronssimitalin ja finaalipaikan lisäksi neljä välieräpaikkaa ja kahdeksan Suomen ennätystä.

Kazanissa finaalia ei tullut mitalista puhumattakaan, mutta välieräpaikkoja saatiin neljä ja SE-aikoja kuusi.

Ensikertalaisillamme näkyi selkeästi rutiinin puute. Vaikka heillä oli taso kauden aikana noussut huimasti, ei parasta tulosta saatu MM-altaaseen, joukkueenjohtaja Jari Varjonen kertoi.

Muutama ”varma” jatkopaikka myös menetettiin.

Mimosa Jallowilla oli epäonnea päämatkallaan, kun hänet hylättiin, muuten hän olisi ollut toki jatkossa. Ari-Pekka Liukkosen sairastuminen tuli pahaan kohtaan, sille ei voi mitään. Matias Kosken kohdalla täytyy nyt pureskella tarkkaan, mistä kunnon katoaminen johtui. Ainakin nämä uimarit olisi pitänyt olla iltajaksoissakin korokkeilla, Varjonen jatkoi.

Onnistujat jäivät Kazanissa vähemmistöksi.

– Toki Jenna Laukkanen oli meidän menestyjämme näissä kisoissa, ja taso on vakiintunut maailman kärkeen. Tulevaisuus näyttää hyvältä. Toinen iloinen asia on Matti Mattssonin paluu maailmantasolle, alkueräuinti osoitti Matin tulleen takaisin kamppailemaan kärkipaikoista, Varjonen kiitti.

Lähde: Tiedote


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!