Ville Långin (mrank 43) MM-kisaurakka alkoi tänään Jakartassa, kun hän kohtasi ensimmäisellä kierroksella korealaisen Son Wan Hon (mrank 9). Maailman listan yhdeksäs näytti tasonsa ja pudotti Långin MM-kisoista kahdessa erässä luvuin 21-13, 21-14.

– Hyvä peli oli. Oon tyytyväinen tän heikon valmistautumisen jälkeen, mutta tietysti tuloksesta pelataan, niin huono fiilis siitä, kommentoi Lång ottelun jälkeen.

– Istora Senayan Stadion on hieno paikka pelaa. Oisin vaan toivonut, että olisi ollut toisen kerran yhdeksän vuoden aikana hyvä arpa, niin olisi ollut hyvät mahdollisuudet tänä päivänä. Mutta Korean poika oli parempi, ei siinä mitään, hän pohtii.

Päävalmentaja Veli-Markus Mellerin mielestä Lång pelasi tänään hyvin.

– Hyvä peli Villeltä, vaikka turpiin tuli. Kaveri (Son Wan Ho) on vaan todella varma ja nopea, eikä juuri tehnyt virheitä.

Suomalaisten osalta sulkapallon MM-kisat ovat nyt ohi, sillä Eetu Heino ei selvinnyt eiliseltä avauskierrokseltaan jatkoon ja nelinpelipari Mathilda Lindholm ja Jenny Nyström eivät pystyneet osallistumaan kisoihin sairastapauksen vuoksi.

Lähde: Sulkapalloliiton tiedote