HC Westin joukkue käsipallon SM-sarjassa on uudistunut viime kaudesta jonkin verran. Uusia pelaajia ovat mm. Richard Sundberg, Atte Pakarinen ja Måns Ahlström.

Myös valmennuspuolella on tapahtunut muutoksia, kuin HC Westin pitkäaikainen päävalmentaja Mikael Källman vaihtui Mikko Koskueen.

Westin uusi päävalmentaja Koskue kommentoi uudistunutta joukkuetta seuraavasti,

– Toki menetimme paljon rutiinia ja kokemusta Karlssonin, Hagmanin ja Protsenkon myötä. Toisaalta terveenä olleet tulokkaat ovat ajaneet itsensä hyvin sisään joukkueeseen ja ovat meille erittäin arvokkaita.

– Ricke tuo joukkueeseen johtajuutta ja voittamisen kulttuuria, niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Måns tulee olemaan loistava korvaaja menetetyille laitapelaajille, kunhan saa vielä enemmän tuntumaa ja pelejä alle. Myös Atte on päässyt loistavasti mukaan hommaan ja pelannut treenipeleissäkin hyvin. Lisäksi omat juniorit ovat tehneet erittäin hyvää työtä kesällä.

– Ainahan sitä voi valitella että jos meillä olisi enemmän resursseja tai sitä tai tätä, että haluaisimme pari pelaajaa lisää. Näillä mennään ja olen tyytyväinen kokoonpanoon kunhan saadaan kaikki jätkät ruotuun. Kopissa on hyvä fiilis ja jätkät viihtyvät keskenään, se on kaiken a ja o, Koskue tuumii Westin verkkosivuilla.

Molemmat pelinrakentajat (Sami Silfver ja Anders Genberg) ovat olleet koko kesän vielä toipilaina viime kaudella tehtyjen leikkausten jäljiltä mikä on aiheuttanut oman lisämausteensa kesäkauteen.

– Loukkaantumisten ja sairastelujen takia ei olla päästy koko joukkueena treenaamaan kesällä niin kuin oltaisiin haluttu. Tottakai se on iso haaste joukkueelle kun joukkueelle jos molemmat pelinrakentajat puuttuvat koko kesäkauden.

– Toisaalta se on antanut junioreille oivan mahdollisuuden näyttää osaamistaan ja he ovatkin hoitaneet hommansa erinomaisesti. Peli peliltä lähdetään kehittämään omaa tekemistämme, vielä on pitkä matka että peli alkaa näyttämään hyvältä. Meillä ei ole kuitenkaan mihinkään kiire. Katse on keväässä.

Lähde: Westin verkkosivut