Käsipallon SM-liigakauden avauksen aika Siuntiossa on lauantaina, kun kauden ensimmäisen kierroksen ottelussa SIF:n vieraaksi saapuu viime kauden pronssimitalisti HC West Kauniaisista.

Kummassakin joukkueessa on melkoisesti muutoksia viime kauteen verrattuna ja avausottelu sen myötä pieni arvoitus.

West pelaa lauantaina ensimmäisen virallisen ottelunsa uuden päävalmentajan Mikko Koskuen alaisuudessa. Westin molemmat pelinrakentajat Sami Silfver ja Anders Genberg ovat olleet koko kesän vielä toipilaina viime kaudella tehtyjen leikkausten jäljiltä mikä on aiheuttanut oman lisämausteensa kesäkauteen.

– Loukkaantumisten ja sairastelujen takia ei olla päästy koko joukkueena treenaamaan kesällä niin kuin oltaisiin haluttu. Totta kai se on iso haaste joukkueelle kun joukkueelle jos molemmat pelinrakentajat puuttuvat koko kesäkauden, Koskue sanoo Westin verkkosivuilla.

– Toisaalta se on antanut junioreille oivan mahdollisuuden näyttää osaamistaan ja he ovatkin hoitaneet hommansa erinomaisesti. Peli peliltä lähdetään kehittämään omaa tekemistämme, vielä on pitkä matka että peli alkaa näyttää hyvältä. Meillä ei ole kuitenkaan mihinkään kiire. Katse on keväässä.

Hagmanin tavoin Koskue ennakoi avausottelua ja koko kautta vielä suhteellisen varovaisesti.

Viime kaudella West vei nimiinsä kaikki kolme runkosarjakohtaamista suhteellisen selvästi.

Ottelu Siuntiossa alkaa tänään lauantaina kello 16.

Lähde: Käsipalloliiton sivut