Iso- ja vakiopistoolin Lapua Eurooppa cupin finaalitapahtuma päättyi sunnuntaina Ranskan Bordeaux´ssa. Teemu Lahti oli päätöskisassa eli vakiopistoolissa 15:s. Ari Meinander sijoittui 20:nneksi.

Lahden Ampumaseuran Teemu Lahti tähtäsi 553 pistettä ja sijoittui 15:nneksi. Hän oli isopistoolissa 13:s. Lahden seuratoveri Ari Meinander puolestaan paukutti 544 pistettä ja oli kisassa 20:s. Hän oli isopistoolissa 17:s.

Vakiopistoolin ykkönen oli isäntämaan Boris Artaud, jonka voittotulos oli 572. Portugalin Joao Costa sijoittui toiseksi tuloksellaan 570.

Lahden mukaan ampuminen tuntui hyvältä, mutta hän hermostui, kun kahden sarjan jälkeen ei tullut kuin ysin osumia.

– En tajunnut tai uskonut, että taulu oli niin kirkas kuin mitä se oikeasti oli. En kääntänyt tummennuslasia kuin puolivälissä kisaa päälle. Katse ei ollut jyvässä, vaan se menikin taululle. Ja silloin ei kymppejä tule, Lahti kertaa kisaansa Ampumaurheiluliiton tiedotteessa.

Lähde: Ampumaurheiluliiton verkkosivut.