Ursula Wikström löi Ranskan avoimen mestaruusturnauksen päätöskierroksella palloa 73 (+3) kertaa ja putosi lopputuloksissa jakamaan sijaa 30. Wikströmin yhteistulos Lacoste Ladies Open de France turnauksessa oli 282 (+2) kierrostulosten ollessa 71, 70, 68 ja 73.

– Olihan kohtalaisen rankka päivä. Kakkosella löin ”shänkin” (osuma mailan lavan ja varren yhtymäkohtaan, jonka seurauksena pallo lähtee oikeakäteisellä pelaajalla lyöntilinjasta jyrkästi oikealle), josta korttiin turha tupla. Enpä edes muista, koska olisin sellaisen edellisen kerran lyönyt. Puttaminenkin oli tänään aika tuskaista, kun mikään putti ei uponnut, manasi kierroksellaan 34 kertaa putannut Wikström.

Paikkoja ”Unskilla” kyllä oli, sillä viheriöosumia tilastoitiin 14, kolme enemmän kuin lauantaina. Avauksillaan Wikström osui Golf de Chantagon väylille eiliseen tapaan yhdeksän kertaa.

Kakkosväylän tuplan lisäksi Wikströmin tuloskorttiin merkittiin päätöskierroksella kolme bogeyta ja kaksi birdietä. Kilpailun voitto ratkesi vasta uusinnassa, sillä tasatilanteessa päätöskierrokselle startannut kaksikko, Tanskan Emily Kristine Pedersen ja isäntämaan Celine Herbin pelasivat molemmat sunnuntaina kierroksensa tulokseen 70 ja päätyivät yhteistulokseen 269 (-11).

Pedersen johti kilpailua vielä ennen kolmea viimeistä väylää kolmella lyönnilä, mutta bogey ja tupla väylille 16 ja 17 toivat ranskalaisen rinnalle. Virheet maksoivat tanskalaiselle lopulta myös kilpailun voiton sillä Herbin oli vahvempi uusinnassa ja otti ET-uransa ensimmäisen voiton. Kolmanneksi kilpailussa kiri Tanskan Malene Jorgensen (-9).

Lähde: Ursula Wikströmin tiedote