Tampereen Classic pelaa huomenna sunnuntaina Tshekin Mlada Boleslavissa salibandyn maailman parhaan naisten seurajoukkueen tittelistä! Tänään välierässä Tshekin Chodovin 4-3 lyönyt Classic saa Champions Cupin finaalissa vastaansa Ruotsin mestari KAIS Moran, ja ottelu nähdään suorana Ylen TV2:ssa klo 13.10.

Turnauksen suoraan tämän päivän välierästä aloittanut Classic näytti aluksi leijailevan helposti finaaliin kun kahdesti maalannut Eliisa Alanko ja Anne Suomalainen nakuttelivat tamperelaiset kahdessatoista minuutissa 3-0-johtoon. Chodov kiri kuitenkin tuntumaan eikä edes Nina Rantalan 4-2-maali toisen erän alkuun helpottanut. Vastustaja kuroi eron vielä kerran yhteen, ja loppuhetkillä vain tshekkien epätarkat laukaukset kuudella viittä vastaan -rypistyksessä säilyttivät Classicin johdon summeriin saakka.

Seurajoukkueiden Champions Cup

Classic, Tampere – Chodov, Tshekki 4-3 (3-2, 1-0, 0-1)

1. erä: 1.02 Eliisa Alanko (Hanna Sipiläinen) 1-0, 2.56 Eliisa Alanko (Nina Rantala) 2-0, 11.41 Anne Suomalainen (Ella Alanko) 3-0, 14.37 Jana Vojackova (Gabriela Tozickova) 3-1, 19.27 Vojackova (Eliska Vratna) 3-2.
2. erä: 21.07 Rantala (Ella Alanko) 4-2.,
3. erä: 47.52 Zuzana Tuckova (Teresa Syslova) 4-3.