Tämän kuun 22.-25. päivä Helsingissä kilpailtavaan Porsche Horse Show´n ratsastajalistoille on tullut mielenkiintoisia lisäyksiä. Saksasta tulee Ateenan olympialaisten joukkuepronssimitalisti ja Saksan mestari Philipp Weishaupt ja Hollannista olympiaratsastaja Leopold van Asten. Ranskasta tulee nouseva nimi Mathieu Billot, joka on nähty usein maansa Nations Cup -joukkueissa. Billot oli tällä kaudella kolmas Bourg en Bressen ja Hardelotin Grand Prix´ssä.

Venäjältä tulee kaksinkertainen MM-ratsastaja ja Las Vegasin maailmancupin finaalissa keväällä kisannut Vladimir Beletsky, joka menestyi erinomaisesti viime viikonloppuna Tallinna Horse Show´ssa.

Mielenkiintoisin nimi listalla on turkkilainen Derin Demirsoy. Nuori mies on vasta 21 vuotta, mutta oli jo mukana Aachenin EM-kilpailuissa. Hän asuu Hollannissa, opiskelee Maastrichtin yliopistossa ja valmentautuu kuuluisan Henk Noorenin opissa. Demirsoy on kilpaillut jo kymmenen arvokilpailua. Ensimmäinen oli vuonna 2006, kun Demirsoy oli 12-vuotias, lapsiratsastajien EM-kilpailuissa Turkissa. Paras menestys tuli junioreiden EM-kisoista vuonna 2011, kun turkkilainen voitti henkilökohtaista hopeaa. Demirsoy voitti maalleen kaikkien aikojen ensimmäisen mitalin esteratsastuksessa.

Belgialainen Claudia Dorpmans jäi pois kouluratsastuskisasta.

Lähde: Suomen Ratsastajainliiton verkkosivut