Markus Kokkonen nappasi viidennen sijan moukarinheitossa ja Arttu Kangas oli kuulantyönnössä yhdeksäs Kansainvälisen Sotilasurheiluliiton (CISM) Maailmankisojen kuulantyönnössä Etelä-Korean Mungyeongissa.

Kokkosen, 20, paras kaari kantoi finaalissa 64,45. Se syntyi heti ensimmäisellä heitolla. Sarjan toiseksi pisin heitto oli viimeisellä kiskaistu 64,27.

Kilpailun voitti Venäjän mestaruuskisojen kakkonen Kirill Ikonnikov, joka heitti 75,88. Ukrainan Jevhen Vynohradov oli toinen heitettyään 74,77.

Kankaan paras työntö kantoi 17,78. Kuulantyönnön mestaruuden voitti brasilialainen Darlan Romani, joka ylitti kilpailussa ainoana 20 metrin rajan. Hän työnsi 20,08.

Toiseksi Mungyeongissa sijoittui Luxemburgin Bob Bertemes työnnettyään 19,60. Bulgaria Georgi Ivanov oli kolmas tuloksella 19,37.

Lähde: yleisurheilu.fi