Roope Kakko aloittaa torstaina kauden seitsemännen European Tourin kisansa Skotlannissa.

Alfred Dunhill Links Championship-kilpailu pelataan Carnoustien, Kingsbarnsin ja St. Andrewsin Old Coursen kentillä. Kakko on valmistautunut pelaamalla kaikki kolme läpi alkuviikosta.

– Aivan mahtavat kisa on edessä. Olen linksgolfin fani, vaikka omalla ammattilaisuralla pelit näillä alustoilla ovat jääneet väliin. Täällä pitää löytää tuntuma pomppuihin ja tuuleen, maisemiin jotka poikkeavat tavallisesta, hän kuvailee.

Viimevuotisessa kisassa hän karsiutui kolmen kierroksen jälkeen. Nyt tavoite ja odotukset ovat korkeammalla, Kakon kolmen viimeisen kisan sijoitukset ovat ensimmäinen, viides sekä 11.

– Pitää olla rohkeutta lyödä ilman teknisiä ajatuksia rohkeita suorituksia. Näistä kolmesta kentästä Old Course on ehdoton suosikkini, se on kelistä riippuen aina erilainen, Kakko jatkaa.

Hän starttaa kisan torstaina kello 11.11 yhdessä Shiv Kapurin kanssa. Molemmilla on amatööri pro-am kilpailussa parinaan.Toisena päivänä vuorossa on Kingsbarns, kolmantena St.Andrewsin Old Course.

Neljäntenä päivänä jatkoon selviytyneet pelaavat finaalikierroksen Old Coursella. Alfred Dunhill Links Championshipin palkintosumma on muhkea, 4,6 miljoonaa euroa. Myös Ryder Cup-pisteitä tulee menestyjille palkintosumman mukaisesti.

Lähde: Roope Kakon tiedote