Tampereen Classic on tämän illan jälkeen Salibandyliigan ainoa ilman pistemenetyksiä porskuttava joukkue. Classic löi illan paikallisottelussa Nokian KrP:n 5-4 kun Tapanilan Erä koki Turussa kauden ensimmäisen tappionsa TPS:n noustessa 9-6-voittoon.

Sitkeä Nokia käväisi ottelun puolivälissä johdossa, ja Classicin repäistyä itselleen kahden maalin etumatkan ”näädät” nitkuttivat itsensä vielä kahdesti maalin päähän. Antti Naskalin ilman maalivahtia laukoma 4-5-kavennus jäi kuitenkin illan viimeiseksi.

Kuumeaallon takia varamiehisellä ryhmällä Turkuun matkustanut Tapanilan Erä käväisi kahdesti kahden maalin johdossa, mutta lopulta voittoputki katkesi.

Janne Salosen istuessa viiden minuutin jäähyä TPS tasoitti ja nousi johtoon, ja kolmannessa erässä turkulaiset karkasivat lopullisesti. Joonas Koskinen laukoi mustavalkoisten maaleista kolme Mikko Stenforsin syöttäessä yhtä monta.

Classic nousi illan voitollaan liigakärkeen pisteen erolla Happeeseen.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina otteluilla Viikingit – Oilers ja Koovee – M-Team.