Salibandyn kuukauden pelaajiksi on syyskuussa valittu Salibandyliigassa Classicin hyökkääjä Eemeli Salin, Naisten Salibandyliigassa NST:n puolustaja Mia Karjalainen ja Divarissa FBT Karhujen hyökkääjä Benjamin Lepola.

25-vuotias Eemeli Salin ei ole jättänyt epäselvyyttä siitä, kuka on ollut Salibandyliigan syksyn suurin nimi. Kesällä Kooveesta ”Familyyn” siirtynyt maajoukkuehyökkääjä johtaa liigan pistepörssiä saldolla 11+8=19, ja plusmiinustilastossa komeilevat lukemat +24, -4. Kokonaisuuden kruunaa Classicin kärkipaikka sarjataulukossa puhtaalla pelillä: viisi ottelua ja viisi voittoa.

Sveitsistä Naisten Salibandyliigaan palannut Karjalainen on ottanut heti sarjan alussa pääroolin Lappeenrannan NST:n puolustuksen profiilipelaajana. Karjalainen, 27, on kolmella maalillaan ja kuudella maalisyötöllään NST:n pisteykkönen, ja panoksesta kertoo myös plusmiinustilaston +15, -4. NST on tasapisteissä sarjakärjen kanssa voitettuaan viidestä ottelustaan neljä.

Porin FBT Karhujen hyökkääjä Benjamin Lepola, 23, komeilee kahdeksalla maalillaan ja viidellä syöttöpisteellään Divarin pistepörssin kakkosena. Karhut on napsinut viidestä ottelustaan viisi sarjapistettä.

Salibandyliigan ja Naisten Salibandyliigan kuukauden pelaajien valinnasta vastaavat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.