Ratakympin hallitseva Suomen mestari Jarkko Järvenpää ja eri juoksumatkojen yli 20-kertainen Suomen mestari Annemari Sandell-Hyvärinen voittivat 46:tta kertaa Valkekoskelta Tampereelle juostun Pirkan hölkän.

Sekä Tampereen Pyrinnön Järvenpää että Forssan Salamaa edustava Sandell-Hyvärinen voittivat kilpailun heti ensimmäisellä osallistumiskerrallaan.
Naisten kilpailussa toiseksi tuli Pirkan hölkän kymmenen kertaa voittanut Valkeakosken Hakan Mira Tuominen. Hän hävisi Sandell-Hyväriselle 1.46 minuuttia. Kolmanneksi juoksi sunnistaja Sonja Kyrölä vajaan minuutin Tuomiselle jääneenä.

Miesten kilpailun kakkonen oli Vetelin Urheilijoiden Ari-Pekka Lassila ja kolmonen 800 metrin SM-mitalisti Tampereen Pyrinnön Jaakko Laakso. Lassila jäi Järvenpäästä vain reilut kaksi minuuttia.

Porvoossa Lammin Säkiän Ville Heikkilä juoksi tiekympin kovaan aikaan 30.40. Lovisa Torin 42-vuotias Johanna Lindholm voitti naisten sarjan ajalla 35.24. Toiseksi tuli 800 metrin kolminkertainen SM-hopeamitalisti Porvoon Urheilijoiden Sara Kuivisto ajalla 35.35. Anjalan Liiton 67-vuotias Kauko Kuningas juoksi ikäisekseen loistoajan 38.22.