Seinäjoen Peliveljet ei selviytynyt salibandyn seurajoukkueiden Champions Cupin huomiseen loppuotteluun. Iltapäivän välierässä Tshekin Mlada Boleslavissa SPV hävisi rangaistuslaukauskisan jälkeen Sveitsin SV Wiler-Ersigenille 6-7 ja joutuu palaamaan kotiin tyhjin käsin. SPV johti ottelua vielä sen loppuhetkillä 6-4.

Mikko Kohonen ja Petri Hakonen laukoivat välierän kolmannessa erässä SPV:n kahden maalin johtoon, mutta lopussa Wiler kiri rinnalle vedettyään maalivahtinsa penkille. Philipp Fankhauser laukoi kavennuksen, ja vajaat kaksi minuuttia ennen loppua Jami Manninen kiskaisi ottelun toisella osumallaan pelin tasoihin.

Kun jatkoaika jäi maalittomaksi, oli voittaja haettava rangaistuslaukauksilla. SPV lähti kisan viidenteen pariin 0-1-tappioasemassa, ja pakkopaikassa Mika Kohonen upotti joukkueensa ensimmäisenä onnistujana pallon maaliin. Ilo jäi kuitenkin lyhytaikaiseksi kun Wilerin viimeinen laukoja Patrick Mendelin onnistui harhauttamaan maalivahti Jarno Ihmeen.

Suomalaista salibandya huomisessa miesten finaalissa edustaa SV Wiler-Ersigenin suomalaistrio Tatu Väänänen, Jami Manninen ja Riku Kekkonen. Wiler saa vastaansa joko Ruotsin IBF Falunin tai Tshekin Tatran Stresovicen.

Seurajoukkueiden Champions Cup

SPV – SV Wiler-Ersigen, Sveitsi 6-7 rl. (2-1, 2-2, 2-3, 0-0, 0-1)

1. erä: 8.21 Mika Kohonen (Sami Koski) 1-0 yv, 14.16 Koski 2-0, 14.57 Adrian Zimmermann (Tatu Väänänen) 2-1 yv.
2. erä: 24.19 Jami Manninen (Riku Kekkonen) 2-2, 28.12 Matthias Hofbauer 2-3, Koski (Petri Hakonen) 3-3, 38.59 Ville Kuusela (Koski) 4-3 yv.
3. erä: 44.00 Daniel Sebek (Deny Känzig) 4-4, 44.32 Mikko Kohonen (Koski) 5-4, 47.56 Hakonen (Koski) 6-4, 57.30 Philipp Fankhauser (Zimmermann) 6-5 im, 58.07 Manninen (Patrick Mendelin) 6-6 im.
Jatkoaika: Maaliton.

Rangaistuslaukaukset: Holopainen S (-) Väänänen W (-) Mikko Kohonen S (-) Manninen W (-) Kuusela S (-) Zimmermann W (-) Koski S (-) Känzig W (+) Mika Kohonen S (+) Mendelin W (+)