Monista menestysmusikaaleista tunnettu Ville Pusa on astunut mukaan urheilumaailmaan. Pusan Sporttiklubi on uudenlainen kaikille avoin elämystehdas, solisti lupailee.

– Kiinnostaisi lähteä Dubaihin katsomaan kamelinratsastusta tai jotain erikoisempaa keikkaa ulkomaille. Se on kaikki mahdollista Pusan Sporttiklubissa. Pääsee toteuttamaan ihmisten unelmia, Pusa kertoo innostuneena.

– Olisi ihan fantastinen kokemus lähteä Japaniin katsomaan sumopainia. Kuinka moni on kokenut tällaista? Pusa innoissaan kyselee.

Pusan Sporttiklubi on Facebook-yhteisö, johon muusikko toivoo ”kaikkien tulevan mukaan”. Matkoille voi päästä mukaan eri kilpailujen kautta, ja näitä reissuja lienee kosolti luvassa. Ainakin Pusan innostuksesta päätellen.

– Rakastan urheilua, musiikkia, hyvää ruokaa, urheiluvedonlyöntiä ja kaikkia ihania asioita maailmassa. Halusin perustaa tällaisen klubin, joka on vähän erilainen. Teen erilaisia juttuja. Ei pelkästään äijille sopivaa, vaan myös naisille. Lähdetään yhdessä kokemaan erilaisia juttuja, maailma on täynnä erilaisia tapahtumia.

Sivu on avattu Facebookiin tänään perjantaina puolilta päivin. Pusa kertoo alkuinnostuksen olleen suurta, sillä uusia jäseniä on pudonnut tasaista tahtia. Jo puolen tunnin jälkeen 100:n jäsenen raja oli rikkoutunut.

– Niin makeita kilpailuja on luvassa, Pusa tunnelmoi.

– Ihmiset voi luottaa tähän sivustoon, koska minä vastaan siitä. Kaikki, mitä sinne tulee, toteutuu.

Pusan Sporttiklubin löydät täältä.