Ursula Wikström jatkaa hyvää menoaan Intiassa pelattavassa Naisten Eurooppa Tourin osakilpailussa. Wikström kiersi vaativan DLH Golfin kentän toistamiseen 73 (+1) lyönnillä ja starttaa sunnuntain päätöskierrokselle jaetulta neljänneltä sijalta. Samassa tuloksessa on suomalaisista myös Minea Blomqvist-Kakko.

Wikströmin tuloskortteihin on Intiassa merkitty kahdeksan birdien ja bogeyn lisäksi yksi tuplabogey. Lauantain kierroksen tilastot puolestaan kertovat Wikströmin osuneen avauksillaan DLF Golfin väylille 13 kertaa ja lähestymisillään viherilöille 16 kertaa. Putteja kirjattiin 34.

– Huh mikä päivä! Hirveästi jäi tänään lyöntejä kentälle. Varsinkin takaysi oli melkoista vuoristorataa. Viheriöilläkin oli oikeastaan vain kaksi kaksi vaihtoa: joko yksi tai kolme puttia. Huomenna pitää olla kärsivällinen ja pyrkiä käyttämään kaikki avautuvat paikat hyväksi, suunnitteli sunnuntaina ensimmäistä Eurooppa Tour -voittoaan jahtaava Wikström.

Kisan kärkipaikalla jatkaa Tanskan Emily Kristine Pedersen tuloksellaan 143 (-1). Walesin Becky Morgan on par-tuloksellaan toisena ja Tanskan Malene Jorgensen (+1) golfaa kolmantena.

Lähde: Ursula Wikströmin tiedote