Miesten käsipallomaajoukkueen urakka MM-karsinnoissa alkoi keskiviikkoiltana Lavisissa Italian vieraana. Suomi oli ottelussa niskan päällä miltei taukoon saakka, mutta joutui taipumaan tappioon maalein 19-27.

Suomi aloitti ottelun hyvin ja johti ensiminuuteilla. Italia nousi tasoihin 5-5-tilanteessa, mutta tästä Suomi repäisi pienen kaulan ja johti parhaimmillaan jo neljällä maalilla. Tauon alla Italia tuli kuitenkin vahvasti, kuroi Suomen johdon kiinni ja siirtyi niukkaan johtoon.

Tauon jälkeen Italia otti pelin haltuunsa ja repäisi muutaman maalin johdon. Suomi nousi vielä kahden maalin päähän, mutta ei pystynyt vastaamaan isäntien loppuvetoon ja ero venyi lopulta kahdeksaan maaliin.