Salibandyliigassa pelattiin sunnuntaina yksi ottelu Oilersin ja Westend Indiansin välillä. Ennakkosuosikki Oilers tarrasi Espoon herruus-titteliin 8-5-voitolla ja nousi sarjassa kolmanneksi ohi Tapanilan Erän.

Oliver Wardi, Jesperi Lindfors ja Perttu Pajukoski laukoivat Oilersille 11 minuutissa kolmen maalin johdon, jonka toiseen erään herännyt Indians kavensi vielä yhden eroksi. Sitten Öljymiehet kuitenkin karkasivat uudelleen, ja kolmannen erän alkuun Ilari Talvitie tykitti taululle jo lukemat 8-2 ennen Indiansin lopun kavennuksia.

Sylvester Raikamo oli kahdella ylivoimamaalillaan ja yhdellä maalisyötöllään ottelun tehomies.

Maanantaina Salibandyliigassa pelataan vielä ottelu TPS-Oilers, jonka jälkeen sarja jää runsaan viikon maaottelutauolle.

Tampereen joulukuun MM-kisoihin valmistautuvat Suomen naiset sekä U19-tytöt pelaavat ensi viikonloppuna Tampereella EuroFloorball Tour -turnauksessa Ruotsia, Sveitsiä ja Tshekkiä vastaan. Miesten ja U19-poikien vastaava kansainvälinen viikonloppu kisataan Tshekin Brnossa.

Lähde: Salibandyliigan tiedote.