Ursula Wikström (141, -3) jakaa parhaana suomalaisena sijaa 21 Kiinan Hainanissa käynnissä olevassa Sanya Ladies Openissa. Perjantain avauskierroksen (69, -3), jonka Ursula selvitti ilman ainotakaan bogeyta, jälkeen hän jakoi yhdeksättä sijaa. Bogey-free kierros oli Ursulalle kauden kolmas. Avaukierroksen jälkeen Wikström oli jaetulla yhdeksännellä sijalla. Tänään bogeja merkittiin korttiin kaksi. Väylien 11 ja 14 birdiet pitivät ”Unskin” kuitenkin mukana taistelussa kauden viidennestä topten-sijoituksesta. Eroa on vain kaksi lyöntiä.

– Kuumaa on! Ekat seitsemän reikää pelatiin tänään sateessa ja kosteus hidasti greenejä melkoisesti. Puttaaminen oli alkuun vähän hankalaa, mutta loppua kohden sain vauhdeista paremmin kiinni. Lyöminenkään ei ollut ihan parhaalla tasolla. Missasin turhan monta väylää sitkeään berdmuda raffiin, josta meikäläisen voimilla ei kakkoslyöntejä juurikaan birdie paikoille saat kaivettua. Huomenna jatketaan, kertoi Wikström.

Tilastojen valossa Wikströmin lauantain kierros näytti 10:tä väyläosumaa, 11:tä greeniosumaa ja 29:ää puttia.

Kärkipaikalta tämän kauden toiseksi viimeisen osakilpailun päätöskierrokselle starttaa Thaimaan Kusuma Meechai (-10). Toista sijaa jakavat Malesian Ainil Bakar ja isäntämaan Shanshan Feng. Kaksikolla on kärkeen eroa kaksi lyöntiä. Suomalaista sunnuntain päätöskierrokselle tiensä selvitti myös par-tuloksellaan (144) sijaa 35 jakava Noora Tamminen. Kilpailun kolmas suomalainen, Minea Blomqvist-Kakko (+8) karsiutui.

Lähde: Ursula Wikströmin tiedote