Riikka Lehtonen ja Taru Lahti taistelivat jatkoon Brasiliassa – ”Taso on todella kova”

Serie A:ssa Torino - Parma! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Riikka Lehtonen ja Taru Lahti selviytyivät alkulohkosta jatkoon beach volleyn World Tour -kauden avausturnauksessa Brasilian Maceiossa.

Torstain aamupelissä erin 1-2 (13-21, 21-18, 10-15) puolalaisparille Kinga KolosinskaMonika Brzostek kärsitty alkulohkon toinen tappio tiesi sitä, että pudotuspelipaikka jäi lohkon päätösottelun varaan.

– Päivän ensimmäinen peli oli melko aneeminen, emmekä saaneet pelin juonesta oikein kiinni. Lisäksi molemmat joukkueet tekivät jonkin verran virheitä, Lahti ynnäsi.

Päivän toisessa ottelussa suomalaisparin hermot pitivät tiukassa paikassa hienosti ja 2-0 (21-19, 21-19)-voitto saksalaisduosta Victoria BieneckJulia Grossner vei Lehtosen ja Lahden perjantaina alkaviin pudotuspeleihin. Takataskussa kauden avauksesta on jo vähintään jaettu 17. sija sekä tärkeät 180 rankingpistettä.

– Toiseen peliin lähdimme iloisella ja aggressiivisella otteella. Oma sideout-peli oli hyvää ja varsinkin ensimmäisessä erässä tuli hyviä torjunta-puolustuksia. Tärkeä voitto, Lahti iloitsi.

Tämän vuoden World Tour on samalla karsinta elokuussa Rio de Janeirossa pidettäviin olympiakisoihin, joten turnausten taso on sen mukainen. Tämä tuli selväksi heti kauden alussa – kilpailu olympiapaikoista tulee olemaan ennätystasainen.

– Turnausten taso on tänä vuonna todella kova. Jokaisesta pisteestä, erästä ja otteluvoitosta pitää todella taistella, jos mielii turnauksessa eteenpäin, Lahti vahvisti.

Serie A:ssa Torino - Parma! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!