Tässä ovat salibandyn kuukauden pelaajat!

© Kuva: Juha Tamminen
Raveissa kohteena Östersundin sunnuntairavit! Käytä tipsit hyväksesi ja lunasta talletusbonus!

Salibandyn tammikuun pelaajat on valittu.

Valinnat kohdistuivat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynyseen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkalaan ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikkaan.

Liigakakkosena olevan Happeen Hynynen johtaa sarjan pistepörssiä ja maalipörssiä 22 ottelussa syntyneillä tehoillaan 45+15=60. Hynysen tammikuun saavutuksiin kuuluu myös Suomen Cupin voitto, ja loppuottelussa Viikinkejä vastaan hän kunnostautui sekä maalintekijänä että syöttäjänä.

Lakkala on torjunut Tampereen Classicin Naisten Salibandyliigan kärkipaikalle, ja joukkue onkin päästänyt sarjassa NST:n jälkeen toiseksi vähiten maaleja. Lakkala loisti tammikuussa myös naisten Suomen Cupin finaalissa, jossa hän oli 24 sekunnin päässä nollapelistä Classicin lyödessä NST:n 3-1.

Viime kevään nuorten maailmanmestari Lastikka johtaa Divarin pistepörssiä tehtailtuaan pelaamissaan 19 ottelussa 31 maalia ja 23 maalisyöttöä. Vaikka Lastikka on tällä kaudella suorittanut varusmiespalvelusta, hän on johtanut Steelersin sarjakakkoseksi taistelemaan runkosarjan voitosta paikallisvastustaja LaSB:n kanssa.

Miesten ja naisten kuukauden liigapelaajien valinnasta vastaavat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.

Lähde: Floorball.fi

» Seuraa maailman huippusalibandya Ruudusta. Jopa 120 ottelua kaudessa!

Raveissa kohteena Östersundin sunnuntairavit! Käytä tipsit hyväksesi ja lunasta talletusbonus!