Mikko Korhonen teki upean nousun True Thailand Classic -kilpailun tuloslistalla toisena kilpailupäivänä.

Hän teki tuloksen -3 (69) ja kipusi tuloslistalla jo 20 parhaan joukkoon toisen kierroksen ollessa yhä iltapäivän ryhmissä startanneiden pelaajien osalta kesken.

– Loistotulos tänään. Todella vaikeaa toimia tässä kuumuudessa, vähän sama kuin sateella, koko ajan joutuu kuivaamaan käsiä ja otsaa. Siihen päälle vielä tukala olo tästä lämmöstä, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

– Hyvää peliä suurelta osin. Puttasin ja draivasin hyvin. Huomenna lisää hikeä vaan!, hän jatkoi.

Tuloksellisesti nummelalaisen päivä parani vanhetessaan. Vielä 10 reiän jälkeen Korhonen oli kierrostaan yksi yli parin, mutta neljä birdietä kahdeksan viimeisen reiän aikana muutti tilannetta merkittävästi.

Kierroksen aikana putteja kertyi vain 25, joka on poikkeuksellisen vähän, jopa Euroopan kiertueen tasolla. Birdieiden saldo oli peräti seitsemän, bogeja kortista löytyy neljä.

Kentän neljä par 3 -reikää Korhonen suoritti perjantaina kolme alle parin.

Kilpailun kärjessä on Ruotsin Pelle Edberg tuloksella -12. Suomalaisittain jännitettävää riittää vielä perjantaina, sillä kierroksen loppuun pelannut Roope Kakko on lyönnin karsintarajan alapuolella ja vasta oman kierroksensa alkupuolella oleva Mikko Ilonen kaksi lyöntiä.