Classic, Viikingit ja Oilers ovat voiton päässä Salibandyliigan välieristä johtaessaan ottelusarjojaan 3-1. Tiukin taisto käydään TPS:n ja Happeen sarjassa, jossa tilanne on 2-2.

Keskiviikon play off -illan pöllyytys nähtiin Seinäjoella, jossa hallitseva mestari SPV nöyrtyi Viikingeille peräti 0-9. Ilman ykkösmaalivahtiaan Jarno Ihmettä ja maalitykkiään Mikko Kohosta pelannut SPV putosi kyydistä jo avauserässä, jossa vieraat iskivät viisi osumaa. Viikinkien maalissa kirjautti harvinaisen nollapelin Santtu Strandberg.

Runkosarjan kakkonen Happee on saanut tuta TPS:n kovaksi pähkinäksi, ja tänään TPS tasoitti Kupittaalla 1035 katsojan riemuksi voitoiksi 2-2 lyömällä keskisuomalaiset 5-4.

OLS nousi runkosarjan voittaja Classicia vastaan kolmannessa erässä tilanteesta 2-6 tasoihin, mutta viimeisellä kympillä Classic karkasi uudelleen. Krister Savosen johtomaalin jälkeen osui vielä kahdesti Sami Johansson, ja Classicin kolmas voitto kirjattiin maalein 9-6.

Hallitusti kohti välieriä rullaa myös Oilers, jonka kolmas voitto Tapanilan Erästä tuli vieraissa maalein 7-5. Erä kuroi tilanteen 0-3 vielä yhden maalin eroksi muttei kyennyt enää missään vaiheissa tasoihin saakka.

Salibandyliigan playoutissa Nokian KrP löi SalBan 5-3 ja varmisti ensi kauden liigapaikkansa voitoin 3-0. SalBa karsii vielä paikastaan Divarin finaalien häviäjää vastaan.

Lähde: Floorball.fi