Vammalan Lentopallo eurounelma mureni torstaina.

VaLePan taival CEV-cupissa tuli päätökseen, kun joukkue hävisi puolivälierien toisen osaottelun Berliinissä paikalliselle Recycling Volleysille 0-3. VaLePa voitti kotiottelunsa 3-1, joten jatkopaikan ratkaisi 15 pisteen kultainen erä.

Ratkaiseva kultainen erä alkoi tasaisesti ja vieraat johtivat vielä tilanteessa 9-8. Sitten kotijoukkueen vahva materiaali pääsi oikeuksiinsa jyräten voittoon lukemin 15-11.

VaLePalla oli mahdollisuutensa jo varsinaisessa ottelussa. Se johti avauserää 19-16, mutta hävisi sen 22-25. Toisessa erässä se selvitti peräti seitsemän Berliinin eräpalloa, mutta kahdeksas oli liikaa, ja Berliini voitti erän 32-30.

VaLePallakin oli maratonerässä peräti neljä eräpalloa, mutta tasoitus 1-1:een jäi tulematta.

Berlin Recycling Volleys sijoittui viime kaudella Mestarien liigassa kolmanneksi. CEV Cup on Euroopan korkein seurajoukkuekisa Mestarien liigan jälkeen.