Classic Tampereelta ja Oilers Espoosta ratkovat Salibandyliigan mestaruuden 16.4. Helsingissä pelattavassa Superfinaalissa.

Kumpikin varmisti tänään loppuottelupaikan voitoin 4-2 kun Classic löi vieraissa Viikingit 7-4 ja Oilers kotonaan Happeen rangaistuslaukauskisan jälkeen 5-4.

Selkä seinää vasten pelannut Viikingit johti toisessa erässä 4-2 ja vielä kolmannessa 5-4, mutta Classic käänsi pelin hetkessä. Päätösjakson seitsemännellä minuutilla Mikko Leikkanen laukoi tasoituksen, ja kelloon ehti raksahtaa vain kolme sekuntia lisää kun Sami Johansson iski käytännössä suoraan aloituksesta tamperelaisten voittomaalin.

Viikingit ei onnistunut enää tasoittamaan edes ylivoimalla, ja lopussa Lassi Vänttinen sekä Leikkanen komistelivat vielä lukemia tyhjään maaliin.

Etumatkansa menetti pakkovoiton edessä myös Happee, joka toisessa erässä johti 4-2. Sankarin viitan jakanut kaksikko Markus OlkkonenMarkus Bollström nosti Oilersin jatkoajalle Olkkosen iskettyä kahdesti Bollströmin syötöistä, ja samoja nimiä yleisö sai huutaa myös rangaistuslaukauskisassa.

Olkkonen upotti oman pallonsa, ja Bollström oli se, jonka onnistumiseen ja espoolaisjuhliin kisa viidennessä parissa päättyi.

Naisten Superfinaalipari on jo keskiviikkona ratkennut Classic – NST.

Lähde: Floorball.fi