Mikko Korhonen on mukana torstaina Kiinan pääkaupungissa Pekingissä käynnistyvässä Euroopan kiertueen Volvo China Openissa.

Suomalaisista kisassa pelaavat myös Mikko Ilonen ja Roope Kakko. Volvo China Open on kuulunut Euroopan kiertueen ohjelmistoon jo 12 vuoden ajan, mutta vuoden 2009 jälkeen kilpailua ei ole pelattu Pekingissä, eikä tuolloinkaan tämänvuotisella kisakentällä Topwin Golf Clubilla.

Korhonen on viihtynyt hyvin Kiinassa, jossa sijoittui viimeisessä, poikkeuksellisesti vasta maanantaina päättyneessä kilpailussa sijalle 24.

– Uusi kenttä, aika nuorta nurmea vielä ja paikoin aika huonossa kunnossa. Griinit on kuitenkin todella hyviä. Draivia lyödään ulos koko ajan. Muutamat griinit ovat niin muodokkaita, että tulee haasteita löytää lipunpaikkoja, Korhonen kuvaili kilpailun näyttämöä.

Vaikka sää ei Kiinan pohjoisosissa ole yhtä lämmintä kuin viime viikolla etelässä, on Korhonen tyytyväinen siitä, ettei ilma ole niin kostea.

– Kentän lisäksi täällä ei ole mitään, vain hotelli ja kenttä. Kiinan muuri näkyy jossain kaukana.

Torstaina nummelalainen käynnistää kilpailunsa jo kello 8.00 paikallista eli kello 3.00 Suomen aikaa. Perjantaina startti on kello 13.00 paikallista eli kello 8.00 Suomen aikaa.

Lähde: Korhosen tiedote