Tero Pitkämäki loukkaantui – kauden avauskisa kysymysmerkki

© Kuva: Juha Tamminen
Arsenal ja Liverpool tarjoavat viihdettä pikkulauantaille! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäen vasemman reiden lähentäjälihas repesi maaliskuun alussa Etelä-Afrikan treenileirin loppuvaiheissa.

Pitkämäki lensi luottavaisena leirille Kiinan Shanghaihin. Maaliskuussa vasemman jalan reiden lähentäjään tullut pieni repeämä on kuntoutunut hyvin, mutta vasta leirin aikana tehtävät heittoharjoitukset ratkaisevat, alkaako kilpailukausi 14. toukokuuta Timanttiliigan Shanghain kilpailusta.

– Harjoituksissa olen päässyt tekemään jo aika lähelle kilpailuvauhtista heittämistä. Suurella todennäköisyydellä pystyn kilpailemaan Shanghaissa, Pitkämäki ennakoi Paavo Nurmi Gamesin tilaisuudessa Vantaalla, Pitkämäki sanoo.

Kesäkuun 29. Turussa kilpailtava Paavo Nurmi Games on yksi tällä haavaa neljästä kilpailusta, jossa Pitkämäki on tänä kesänä mahdollista nähdä kilpailemassa kotimaassa.

– Viimeisen parin vuoden ajan on Turussa päästy heittämään hyviin olosuhteisiin ja yleisö on ollut mahtava. Yksi kesän mielenkiintoisimmista kilpailuista, Pitkämäki sanoo.

Pitkämäki ei usko, että kevään leirillä tulleen vaivan vaikuttavan EM- ja olympiakesän kisaohjelmaan.

– Kokonaisuutena tilanne on hyvä. Fyysinen kunto on hyvä ja heittäminen on kulkenut harjoituskauden mittaan. Nyt täytyy vain saada jalka kivuttomaksi. Se on vielä vähän arka, joten maksimivauhtista juoksua ei ole tehty.

Pitkämäen mukaan vaiva on hieman rajoittanut myös heittoharjoittelua. Heittämisen suhteen Pitkämäki ei ole huolissaan.

– Vamman takia tuli heittotaukoa pari viikkoa, mutta tein vauhtiheittoja aika paljon kolmen kuukauden ajan ennen loukkaantumista, joten niitä on ikään varastossa, ja tekniikka on toiminut tänä talvena hyvin, Pitkämäki sanoo.

Lähde: Yleisurheilu.fi


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Arsenal ja Liverpool tarjoavat viihdettä pikkulauantaille! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!