Vuoden 2017 pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisojen lipunmyynti etenee hyvällä vauhdilla myös kesähelteillä.

Kisalippuja on nyt myyty ja varattu 40 000 kappaletta. Hiihtostadionin pääkatsomon liput on myyty tai varattu loppuun kahden suosituimman kisapäivän osalta.

MM-tapahtumaan myydään tällä hetkellä kahden tai useamman päivän lippupaketteja. Suosituin lippupaketti on Viestien ykköset (to 2.- pe 3.3.), joka sisältää mm. naisten ja miesten maastohiihdon viestit sekä mäkihypyn miesten suurmäen kisan.

Viestien ykköset -lippupaketin päivinä hiihtostadionin pääkatsomo on varattu loppuun.

– Näyttää siltä, että pääkatsomo tullaan myymään loppuun useamman kisapäivän osalta jo syksyn aikana. Jos siis haluaa nähdä hiihdon loppuratkaisut parhailta paikoilta, kannattaa toimia pikaisesti, toteaa Lahti2017:n myyntijohtaja Mikko Saarinen.

– Kaiken kaikkiaan lipunmyynti on sujunut jopa odotuksia paremmin. Vertailukohtamme on vuoden 2015 Falunin MM-kisat, joissa saavutettiin 50 000 lipun raja lokakuussa. Tällä hetkellä kysyntä on erityisen hyvää yritysten ja yhteisöjen parissa, missä tapahtumamme on koettu kiinnostavaksi tavaksi juhlia satavuotiasta Suomea, jatkaa Saarinen.

Lahti2017:n teema on Juhlakisat, joissa yhdistyvät historiallisten seitsemänsien hiihdon MM-kisojen ainutlaatuisuus ja Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi. MM-kisaliput sisältävät aina koko kilpailupäivän tapahtumat oheisohjelmineen ja -palveluineen. Kisa-alueelle tulee runsaasti ruokapalveluja sekä monenlaista tekemistä koko perheelle Heurekan tiedesirkuksesta Tangomarkkinoiden Monotangoihin.

Lähde: Kisajärjestäjien tiedote