Suomen keihästoivo jättää viimeistelyleirin väliin

© Kuva: Getty Images
KHL:ssä Jokereilla viikon neljäs kotiottelua! Lunasta talletusbonus!

Savon Sanomat kirjoittaa verkkosivuillaan, että Suomen suurimpiin mitalitoivoihin Rion olympialaisissa kuuluvan keihäänheittäjä Antti Ruuskasen toipuminen revähdysvammoista on sujunut hyvin. Ruuskanen loukkasi itsensä Amsterdamin EM-kisoissa aiemmin tässä kuussa.

Pielaveden Sammon heittäjä ei lähde yleisurheilijoiden viimeistelyleirille Penedoon, vaan suuntaa suoraan Rio de Janeiroon 10. päivä elokuuta. Ruuskanen kilpailee siis seuraavan kerran Rion olympialaisten karsinnassa.

Rion olympialaisten miesten keihäskarsinta heitetään keskiviikkona 17. elokuuta ja loppukilpailu lauantaina 20. elokuuta.

KHL:ssä Jokereilla viikon neljäs kotiottelua! Lunasta talletusbonus!