Tässä Suomen joukkue tenniksen Davis Cupiin – konkari Jarkko Nieminen mukana

© Kuva: Getty Images

Suomen joukkue Davis Cupin Euroopan-Afrikan lohkon II ryhmän toisen kierroksen kohtaamiseen on nimetty.

Sinivalkoisia Tanskaa vastaan edustavat Jarkko Nieminen, Harri Heliövaara, Patrik Niklas-Salminen ja Patrick Kaukovalta.

Henri Kontinen pelaa näillä näkymin samanaikaisesti parinsa John Peersin kanssa Hampurissa ATP 500 -kilpailun ja jatkaa sieltä suoraan Washingtoniin.

– Jarkko ja Harri tuovat joukkueeseen korin täydeltä kokemusta ATP-kiertueelta, viiden erän otteluista ja lukuisista maaotteluista, Suomen kapteeni Kim Tiilikainen sanoo.

– Nuorempi parivaljakko edustaa puolestaan Suomen tenniksen tulevaisuutta. Eero Vasa sai Kittilässä Davis Cup -kokemusta Zimbabwea vastaan, ja Patrik ja Patrick saavat vuoronsa Tanskassa. Molemmat ovat pelanneet pirteästi viime aikoina.

Viime kesänä Wimbledonin poikien turnauksessa välieriin yltänyt Niklas-Salminen pelaa ensimmäistä kauttaan miehissä. 17-vuotias Kaukovalta on puolestaan kerännyt menestystä nuorten ITF-kilpailuissa ja sijoittui viikonloppuna kovatasoisissa SM-kilpailuissa hopealle.

– Suomen miesten maajoukkueessa on tunnetusti ollut mahtava ryhmähenki, ja olen vakuuttunut, että se saa jatkoa. Lähden odottavaisin mielin Tanskaan ja toivon, että valmistautuminen viikonlopun peleihin menee joukkueelta nappiin, Tiilikainen kertoo.

Tanska isännöi 15.-17. heinäkuuta pelattavaa kohtaamista Kööpenhaminen lähellä sijaitsevassa Kongens Lyngbyssä. Ottelut pelataan sisähallissa kovalla alustalla.

Lähde: Tennisliitto


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.