Mikko Ilosen (71,-1) työpäivä European Tourin kisassa Golf Club Milanon kentällä venyi odotetusta viidestä tunnista kymmeneen ukkosen keskeytettyä pelit kahteen otteeseen.

– Oman startin venyminen tuli minulle kuin tilauksesta. Sain kipeään niskaani yhden ylimääräisen hoidon ja lämmittelyn pääsin tekemään kahdesti. Toisella puoliskolla kierrosta löin muutaman hyvänkin suorituksen, kokonaisuutena esitys ei ollut päätä huimaava. Missailin oikeisiin paikkoihin ja lähipeli oli suhteellisen hyvää. Perjantaina saan levätä ja laittaa itseäni kuntoon, startti venyy ainakin pitkälle iltapäivään, Ilonen viestitti.

Ilonen osui yhdeksän kertaa oikealla lyöntimäärällä viheriöön ja teki kovalla prosentilla viisi birdietä. Ero kärkikymmenikön pelaajiin ja kisaa johtavaan Rikard Karlbergiin syntyi pitkälti bogien määrässä, näitä Ilonen teki neljä.

Ensimmäinen kierros jäi torstaina pahasti kesken. Ilosen sijoitus on 44., mutta se tulee nykyisen tulostason jatkuessa heikkenemään kun kierros saadaan pelattua loppuun.

Lähde: Ilosen tiedote