Roope Kakolla on kuluvalla kaudella jäljellä vielä kolme ET:n kisaa.

Vikonloppuna Skotlannissa kolmella eri kentällä pelattavan Alfred Dunhill Linksin lisäksi hän pääsee British Mastersiin sekä Portugal Mastersiin. Työpaikan uusiminen, European Tourilla pelaaminen myös kaudella 2017, vaatii isoja onnistumisia.

Kakon pitäisi tuplata nykyiset ansionsa (122 000 euroa) välttääkseen karsinnat. Kakolla on muiden suomalaisten tavoin ollut aikaa Ryder Cupin tuoman tauon myötä hioa suorituksiaan.

– Tämä seutu on maailman kauneimpia mikäli arvostaa golfromantiikkaa ja lajin historiaa. Pro-am pelimuodosta johtuen pitää kiekoille varata mukaan paljon vaatetta ja malttia, odotteluja on luvassa. Tarinankertojia on toivottavasti ryhmissä mukaan, Kakko pohti keskiviikkona.

– Oma peli tuntuu hyvältä ja ennusteen mukaan tulee ihan kunnon tuulta, mikä sopii minulle hyvin, aiemmilla osallistumiskerroillaan (2014-2015) kolmen kierroksen jälkeen karsiutunut Kakko jatkoi.

Hän lähtee torstain kierrokselleen kello 13.23 Suomen aikaa Carnoustien kentällä. Kingsbarns sekä kahdesti kierrettävä St. Andrewsin Old Course ovat muut kisakentät.

Lähde: Kakon tiedote