Seinäjoen Peliveljet kipusi Salibandyliigan kakkoseksi kaataessaan perjantaina Tampereella Kooveen 6-1.

Voitto oli seinäjokisille kuudes perättäinen samalla kun vaikeuksiin juuttuneen Kooveen tappioputki venyi samaan mittaan. Perjantain toisessa ottelussa Happee kukisti Espoossa Westend Indiansin 6-4.

Tarkasti torjunut Arvid Vonk ja oman maalin eteen linnoittautunut Koovee-puolustus pitivät SPV:n erän verran yhdessä maalissa, mutta toisessa alkoi eroa syntyä. Tuomas Mustonen nosti rangaistuslaukauksesta 0-2, Jari Hankkio 0-3 ja Mikko Kohonen 0-4.

Päätösjaksolla vieraat repivät eron jo kuuteen osumaan ennen kuin Lassi Ylisiurunen pilasi Hannes Hannulan nollapelin neljä minuuttia ennen loppua. SPV:n ykkösviisikon Mikko Kohonen, Ville Kuusela ja Matias Veikkola merkkauttivat maalin ja maalisyötön mieheen. Liigan kaikkien aikojen maalikärki Kohoselle osuma oli uran 493:s.

Espoossa Westend Indians kiri toistuvasti maalin päähän ennen kuin Jaska Kunelius kiskaisi kolmannen erän alussa Happeelle kahden osuman etumatkan. Peter Kotilainen laukoi loppuminuuteilla vieraille vielä kuudennen osuman ennen Indiansin Mikael Sieväsen kavennusta kuudella viittä vastaan. Peräti yhdeksän Happeen pelaajaa merkkautti ottelussa tehopisteitä Petri Kaukon ja Peter Kotilaisen tyytyessä ahneimpina saldoon 1+1.

Lauantaina Salibandyliigassa pelataan ottelut OLS – SalBa, SPV – EräViikingit ja M-Team – Happee.

Lähde: Salibandyliiga