Koovee pelasi Salibandyliigassa jo kahdeksannen perättäisen voitottoman ottelunsa, kun se taipui kotonaan liiganousija LASB:lle 3-7. Vierasvoitto oli lahtelaisten liigataipaleen ensimmäinen.

Latvialaisten ”vaihto-oppilaiden” Martins Gross ja Martins Larinovs tuomitseman ottelun avausmaalin laukoi Kooveen Samu Saari, mutta Juho Syvänen sekä Tino Nivala maalasivat vieraat jo ensimmäiselle tauolle johdossa, ja erä erältä LASB kasvatti eroa.

Salibandyliigan komeimmista viiksistä tunnettu Nivala oli hattutempullaan ottelun tehomies. Kaikkiaan peräti kymmenen LASB:n pelaajaa kasvatti pistetiliään, ja joukkueen neljännen maalin ylivoimalla syöttänyt veteraani on enää kahden pisteen päässä 1000 pisteen haamurajasta.

LASB ohitti voitollaan OLS:n ja nousi sijalle 10 neljän pisteen päähän play off -viivasta.

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona Hämeenlinnassa ottelulla Steelers – Classic.

Lähde: Floorball.fi