Raision Loimu avaa kautensa lentopallon eurokentillä itsenäisyyspäivänä Raisiossa, kun CEV Cupin ensimmäisessä osaottelussa vastaan asettuu Montenegron hallitseva mestari Budvanska Rivijera.

Loimu pääsee euro-peleihin herkullisesta tilanteesta, sillä joukkueen peli on asettunut hyvin uomiinsa ja kotimaan kentillä on voittoputki päällä.

Kansainvälisten pelien avausvastustajaksi Raisioon saapuu Budvan kaupungista Montenegron mestari Budvanska Rivijera, joka tuli CEV Cupiin pudottuaan Mestareiden Liigan karsintakierrokselta. Budvanska Rivijera on pelannut viime vuodet säännöllisesti Mestareiden Liigaa, mutta nyt montenegrolaiset hakevat menestystä CEV Cupin puolelta.

Menestystä haetaan kansainvälisellä joukkueella, sillä kauden alettua kokoonpanoon on liittynyt paljon uusia pelaajia ja tällä hetkellä kokoonpanosta löytyy peräti seitsemän eri kansalaisuutta.

Loimun ja Budvanska Rivijeran ottelupari on kaksiosainen. Ensimmäinen osaottelu pelataan siis Raisiossa itsenäisyyspäivänä klo 15:00 ja toinen Budvan kaupungissa Adrianmeren rannalla joulukuun 20. päivä.

Lähde: Loimun tiedote