Salibandyliiga lähti joulutauolle pienellä yllätyksellä, kun nousija Steelers kaatoi vieraissa Westend Indiansin 5-4. Steelers on sarjataulukossa karsijan paikalla ja Indians pudotuspeliviivan aurinkoisella puolella.

Joukkueet lähtivät kolmanteen erään tasalukemista 3-3 ehdittyään kumpikin johtaa peliä vuorollaan. Päätösjakson alussa Teemu Metsälä laukoi hämeenlinnalaiset johtoon, ja erän puolivälissä Samuli Grönfors iski eron jo kahteen maaliin. Indiansin Heikki Iiskola kavensi vielä ilman maalivahtia, mutta tasoitukseen eivät kelloon jääneet neljä sekuntia enää riittäneet.

Hyökkääjä Nico Jonaeson oli maalillaan ja kahdella maalisyötöllään ottelun tehomies. Metsälä laukoi Steelersin maaleista kaksi ja Iiro Nurminen syötti yhtä monta. Indiansin Valtteri Kainulaisen illan tehot olivat 1+1.

Steelersin maalivahti Tomi Aaltonen torjui Otahallissa 25 laukausta kun Indiansin Mikko Kirvesniemen tarvitsi puuttua peliin vain kuusi kertaa. Kirvesniemi peitti kuitenkin toisessa erässä kaksi vastustajan rangaistuslaukausta.

Salibandyliiga jatkuu 29. joulukuuta ottelulla TPS – Happee.

Lähde: Floorball.fi