Joululomat jäävät monella alppihiihdon huippulaskijalla lyhyiksi. Suomalaisittain jännitettävää riittää sekä maailmancupin että Eurooppa-cupin puolella.

Para-alppihiihtäjä Santeri Kiiveri ylsi neljänneksi tänään lasketussa maailmancupin pujottelussa Sveitsin St. Moritzissa. Toisen kierroksen nopeimman laskun kellottanut Kiiveri jäi palkintopallipaikasta vain 0,23 sekuntia. Kiiverillä on heti huomenna vuorossa mc-pujottelu niin ikään St. Moritzissa.

Andreas Romar starttasi tänään Eurooppa-cupin super-g-kilpailuun Itävallan Reiteralmissa. Askel kerrallaan kilpailuihin pitkän loukkaantumistauon jälkeen palaileva vauhtiässä oli Itävallan Cristoph Krennin voittaman kisan 43.

Romarin urakointi jatkuu välipäivinä Italiassa maailmancup-kilpailuilla. Santa Caterinassa lasketaan super-g-, syöksy- ja alppiyhdistetyn kisat 27. – 29.12.

Joonas Räsänen lähtee tavoittelemaan ensimmäisiä maailmancupin pisteitään perjantaina Italiassa Madonna di Campiglion iltapujottelussa.

Lähde: Ski Sport Finland