Salibandyliigan maanantain ainoassa ottelussa sarjakärki EräViikingit nappasi jo kauden toisen murskavoittonsa Nokian KrP:stä. Nokialaiset lokakuussa kotonaan 15-5 lyönyt EräViikingit haki pisteet Tampereelta tuloksella 11-2.

Illan ottelu ratkesi neljässä minuutissa Mika Moilasen, Perttu Puskan ja Miko Kailialan tulittaessa helsinkiläiset kolmen maalin johtoon, ja ensimmäisellä tauolla eroa oli viisi maalia. Toisen erän isännät sinnittelivät tasalukemin 2-2, mutta kolmannessa EräViikingit kävi maalinteossa vielä neljästi. Vieraiden tehomiehiä tänään olivat Mika Moilanen (3+0) ja Jani Kukkola (2+1).

Nokian KrP:n erikoistilannepelaaminen jäi tänään pahasti punaiselle, sillä vastustaja iski kolme alivoimamaalia ja kaksi isännille vihellettyä rangaistuslaukaustakin jäivät tuloksettomiksi. Neljännestä perättäisestä tappiosta huolimatta Nokia jatkaa tukevasti play off -viivan aurinkoisella puolella.

Salibandyliiga jatkuu tiistaina Tampereella ottelulla Classic – Steelers, jossa Jarkko Nieminen tekee sarjadebyyttinsä uudessa lajissaan.

Lähde: Floorball.fi