Salibandyliiga jatkui sunnuntaina Espoossa, jossa Oilers taipui vierailija Happeelle maalein 2-4.

Isäntien Perttu Pajukosken avausmaalin jälkeen Happeen maailmanmestari Peter Kotilainen syötti ensin Eemil Ukkosen ja sitten Paul Kotilaisen maalintekoon. Toisessa erässä Veli-Matti Hynynen kasvatti vierasjohdon jo kahteen maaliin, ja Oilersin Jesperi Lindforsin kavennuksen jälkeen Kaapo Savinainen laukoi loppunumerot.

Ottelun loput 25 minuuttia pelattin ilman osumia, vaikka Oilers pääsi päätöserässä yrittämään kahdesti ylivoimalla.

Voitto nosti Happeen tasapisteisiin kaksi ottelua vähemmän pelanneen sarjakolmonen SPV:n kanssa. Oilers jatkaa kuudentena.

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona Turussa ottelulla TPS – Classic, jossa Classicilla on mahdollisuus siirtyä sarjan kärkeen.

Lähde: Floorball.fi