Krista Pärmäkoskelta hieno hiihto Tour de Skillä – kärkikolmikko silti karussa

© Kuva: Getty Images

Ruotsin Stina Nilsson vei Tour de Skin naisten takaa-ajokilpailun voiton Oberstdorfissa. Heidi Weng oli toinen ja Ingvild Flugstad Östberg kolmas pari sekuntia perässä.

Krista Pärmäkoski hiihti yksin koko matkan ja oli neljäs, vajaat 43 sekuntia kärjestä. Hän jäi päivän hiihdossa kärkikolmikolle lisää vain muutaman sekunnin. Kun kolme parasta sai kilpailusta bonussekunteja, on Pärmäkoski kokonaistilanteessa neljäntenä 57 sekuntia Nilssonin perässä.

Muista suomalaisista Kerttu Niskanen teki komean nousun sijalta 16 sijalle 11. Anne Kyllönen putosi kahdeksannelta sijalta 14:nneksi ja Laura Mononen yhdeksänneltä paikalta peräti sijalle 21. Aino-Kaisa Saarisen sijoitus oli 22.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.