Mikko Korhonen pelaa kauden toisen kilpailunsa golfin Euroopan kiertueella tällä viikolla Abu Dhabissa. Viime sunnuntaina päättyneessä kauden avauskilpailussaan Etelä-Afrikassa hän sijoittui hienosti seitsemänneksi.

Abu Dhabi Golf Clubin kentällä pelattavassa kilpailussa nähdään mukana huomattavan tasokas osallistujakaarti. Viime kauden major-voittajista kentällä ovat mm. Danny Willett ja Henrik Stenson.

– Oli kyllä hyvä startti kauteen. Aika paljon olen saanut viestejä ihmisiltä, kiitos niistä! European Tourin videollakin taitaa olla aika hyvin katsojia, olisiko 300 000, Korhonen sanoo viitaten European Tourin julkaisemaan videoon Korhosen suorituksesta, jossa eaglen arvoinen lyönti ponnahtaa ulos reiästä.

– Kova fieldi (osallistujalista), ja hyvä niin. Ihan hyvä fillis, tänään lähti jo lyönti ihan hyvin, maanantaina olin vielä aika pihalla, hän sanoi tiistaina.

Vuosi sitten Korhonen oli mukana nimeä Abu Dhabi Championship kantavassa kilpailussa ja pääsi pelaamaan kaikki kierrokset.

– Tykkään kentästä. Se on haastava ja raffia on jonkun verran. Väylillä kun pysyy, niin hyvä tulos on käden ulottuvilla, hän arvioi.

Ensimmäisen kierroksensa Korhonen käynnistää kello 10.45 Suomen aikaa. Kilpailun toinen suomalainen Mikko Ilonen lähtee matkaan jo kello 5.30 kotimaan aikaa.

Lähde: Korhosen tiedote