Seinäjoen Peliveljet nappasi Nokian KrP:ltä tylysti tikkarin kieleltä Salibandyliigan vuoden 2017 ensimmäisessä ottelussa. Kolmannen erän puolivälissä kolme maalia tappiolla ollut SPV kiri tasoihin, ja jatkoajan toisella minuutilla Henri Urmas päästi 800-päisen yleisön juhlimaan 6-5-kotivoittoa.

Kauden yllättäjiin kuuluva Nokian KrP rakensi toisessa erässä 5-2-johdon, joka kesti ottelun 49. minuutille. Sitten Teppo Mäkelä kavensi, ja kolme minuuttia myöhemmin oltiin jo tasalukemissa Ville Kuuselan iskettyä kahdesti. Jatkoaika ehti raksuttaa lukemaan 61.29 ennen kuin Henri Urmas laukoi ratkaisun Henri Myllymäen syötöstä.

Seinäjoen Urheilutalolla taisteltiin myös Salibandyliigan kaikkien aikojen pistekärjen tittelistä. Nokian ensimmäisen ja kolmannen maalin laukonut Henri Johansson nousi hetkeksi jo kärki Mikko Kohosen rinnalle, mutta Kohonen palautti kahden pisteen etumatkansa laukomalla 2-4-kavennuksen ja syöttämällä Ville Kuuselan 5-5-tasoituksen. Kohonen on nyt tehnyt urallaan 765 ja Johansson 763 pistettä.

Voitollaan SPV lujitti asemiaan sarjataulukon kolmosena, Nokia on kaksi pistettä perässä viidentenä.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina Espoossa ottelulla Oilers – LASB.

Lähde: Floorball.fi