Suomi oli jo kiinni miesten parisprintin kultamitalissa, kun Norjan Emil Iversen päätti tehdä omat peliliikkeensä juuri ennen loppusuoraa. Penteleen norjalaiset. Silti Iivo Niskasen suoritus tänään oli täysi kymppi.

Iivo Niskanen 10 (parisprintin pronssia)
Lähti viisi sekuntia Norjan Emil Iversenin perään viimeiselle osuudelle. Aivan jäätävä hiihto Niskaselta viimeisellä pätkällä. Hän ajoi Iversenin kiinni ja olisi naulannut tämän varmasti lopussa tasatyönnöllä. Iversen käänsi täysin eteen ennen loppusuoraa ja molemmat kaatuivat. Siihen meni maailmanmestaruus. Niskanen osoitti kuitenkin, että on loistavassa kunnossa, eikä tämä todellakaan tähän jää.

Sami Jauhojärvi 9,5 (parisprintin pronssia)
Hiukan tukkoista ensimmäiset osuudet, mutta se tärkein eli viimeinen oli loistava Jauhojärveltä. Osoitti hienoa kuntoa ja kokemuksen tuomaa järkeä tässä kilpailussa. Mainio suoritus.

Ilkka Herola 9 (yhdistetyn joukkuekilpailun viides)
Oivallinen mäkiesitys, olisipa samanlainen tullut henkilökohtaisessa kilpailussa. Herola oli mäessä 11:nneksi paras. Kova takaa-ajo ladulla, vain Italian Alessandro Pittin oli nopeampi. Hyvä lähtökohta kisojen jatkoa ajatellen. Itseluottamus nousi taatusti pykälän pari.

Leevi Mutru 9- (yhdistetyn joukkuekilpailun viides)
Hyvä hyppy mäestä, koko porukan kymmenenneksi paras, vaikka eri kierroksia ei voikaan ihan keskenään vertailla. Hiihdossa oman osuutensa yhdeksäs vajaat puoli minuuttia kärjen takana ladulla. Hyvä suoritus tässä kilpailussa.

Aino-Kaisa Saarinen 8+ (parisprintin viides)
Kompuroi pahassa paikassa viimeisellä osuudella, mutta ei menettänyt lopulta hirveästi aikaa. Pehmeä esitys samassa mäessä, kun isoja ratkaisuja tehtiin. Toi Suomen kuitenkin viimeiseen vaihtoon kolmantena, mutta ero oli jo 12 sekuntia Norjaan ja Venäjään. Toki oli tiedossa, ettei Saarinen ole aivan ykköstykistöä tähän lajiin. Miten olisi käynyt, jos Krista Pärmäkoski olisi hiihtänyt tänään?

Kerttu Niskanen 8- (parisprintin viides)
Ei paukkuja, kun pronssia ratkaistiin viimeisellä osuudella. Jäi pronssisijasta viimeisen osuuden viimeisellä vajalla kahdella minuutilla viisi sekuntia. Toki vastassa oli kivikovia sprinttereitä. Pieni pettymys silti.

Hannu Manninen 8- (yhdistetyn joukkuekilpailun viides)
Hyviä harjoitushyppyjä ja koekierroskin, mutta kilpailussa meni pöpelikköön. Ldulla kovaa jälkeä, ankkuriosuuden nopein hiihtäjä. Teki minkä pystyi, muttei sentään mahdottomuuksia.

Eero Hirvonen 7,5 (yhdistetyn joukkuekilpailun viides)
Harmittava epäonnistuminen mäessä, Suomi olisi tarvinnut mitalitaisteluun juuri Hirvosen parasta hyppäämistä. Ladulla hyvässä vauhdissa, vaikka paljon kovemman hiihtäjän Taylor Fletcherin kyydissä joutuikin lopussa hiukan taipumaan. Siinä kohtaa oli kuitenkin pakko ottaa hiihdossa riskiä.