Riihimäen Cocks jatkaa käsipallon miesten EHF cupin lohkovaiheessa edelleen pisteittä.

Cocks kohtasi sunnuntaina Hämeenlinnassa espanjalaisen Helvetia Anaitasunan ja hyvän ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen toisen jakson alku koitui Cocksille kohtalokkaaksi. Vieraat veivät voiton lopulta maalein 33-28 (17-18).

Ottelu alkoi todella vauhdikkaasti ja ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana maaleja tehtiin peräti 16. Avausjakson edetessä hurja maalitahti kuitenkin hiukan laantui. Cocks oli hienokseltaan avausjaksolla niskan päällä ja johti suurimman osan aikaa niukalla erolla. Riihimäkeläiset johtivat parhaimmillaan neljällä maalilla, mutta tauon kynnyksellä vieraat puristivat eron yhteen maaliin.

Toisen jakson alussa maalit olivat puolestaan tiukalla ja etenkin Cocksilla oli vaikeuksia maalinteossa. Näin Helvetia Anaitasuna sai käännettyä tilanteen edukseen ja vierasjohto kasvoi nopeasti jo viiteen maaliin. Viiden maalin tuntumassa ero myös pysyi, eikä Cocks pystynyt enää toden teolla nousemaan taisteluun voitosta, vaan pisteet matkasivat Espanjaan.

Cocks kohtaa lohkovaiheen päätösottelussaan ensi lauantaina 1.4. vieraskentällä saksalaisen MT Melsungenin.

Lähde: Käsipalloliitto